tiistai 17. maaliskuuta 2015

Shellac - uusi rakkaus


Kävin helmikuussa CND:n Shellac-koulutuksen. Koulutuksessa teimme toisillemme lakkaukset. Omani pysyivät neljä biikkoa kunnes kasvunrajat olivat niin mahtavat että oli jo pakko huoltaa. Tää lakka siis toimii!

Shellac on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka,geelilakka. Kyseessä on amerikkalaisen CND:n tavaramerkki. CND on tällä hetkellä Tanskan markkinajohtaja omalla alallaan. 

Shellac on kynsilakkojen hybridi. Lakkaus voidaan ammattilaisen käsissä rakentaa alle puolessa tunnissa. Shellac kuivaa UV-valossa, joten sinun ei tarvitse varoa kynsiäsi kuten kynsilakan kanssa. Lakka kestää 2-3 viikkoa ja se voidaan poistaa omaa kynttä vahingoittamatta alle 10minuutissa. 

Ihanaa, eikö totta?

Tämän lisäksi Shellac on hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia. Eli olet mahdollisimman turvassa :)


Shellac-lakkoja on kymmenissä eri värisävyissä ja lisää uusia sävyjä tulee markkinoille tämän tästä. Lisäksi Shellacien kanssa voidaan käyttää additiivejä eli erikoiskoristeluja. Yllä olevassa kuvassa additiivejä on käytetty kaikissa muissa sormissa paitsi nimettömässä. 

Allaolevassa kuvassa taas foilia koristeena. 


ja tässä seuraavassa glitteriä ja timangeja



Joutuvatko kyntesi normaalia kovemmalle kuormitukselle?

Tähänkin Shellac tuo ratkaisun. Shellacin alle on mahdollista laittaa tukeva Brisa Lite+ geelikerros. Näin lakkasi kestää vähän kovemmassakin menossa moiteettomana.

Tähän päivään mahtui myös yhdet ripset, Hollywood staililla =)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti