lauantai 28. maaliskuuta 2015

ProNails Nail Art 2 - koulutus

Hei taas!


ProNails Oulu järjesti 27.3.2015 Nail Art 2 koulutuksen. Minäkin siellä mukana vaikken ProNailsin geelejä (ainakaan vielä,joskus ehkä) käytäkkään. Koulutus tapahtui Studio Fèen tiloissa ja kouluttajan toimi ProNailsin virallinen kouluttaja Satu Mäkelä. ProNails on yksi kynsibisneksen suunnannäyttäjistä, onhan yritys toiminut jo noin 30 vuotta ja sillä on toimijoita ympäri maailmaa!

Koulutuspäivä alkoi niin että ihan ekaksi virittäydyttiin tunnelmaan ProNailsin fiilistelyvideolla :D Löytyy alta!




Sitten lähdettiin ihastelemaan Satun tekemiä tippejä. Niistä en valitettavasti hoksinut ottaa  kuin vaan tän yhden kuvan :(





Kurssilla käytiin läpi seuraavat tekniikat:

- Snakeskin, 
- glitterit,
- sokerin käyttö nail artissa,
- foliot, 
- geelipitsi, 
- marmorointi..
- sekä tekniikoita uudesta kevät-kesä15 Naily News:sta. (ProNailsilaisten oma lehti)






Satu oli käynyt hakeamassa Belgiasta (ProNails on Belgialainen tuotemerkki) oppeja alan huipputekijältä, Portugalilaiselta Patricia Limalta. Näitä tekniikoita me sitten harjoiteltiin. Yllä olevassa kuvassa on mun kurssilla tekemiä tippejä.

Jos satuitte katsomaan fiilistelyvideon niin hoksaatte, että nää mun tekemät tipit on kaikkea muuta kuin sen videon värimaailman mukaisia. Syynä se, että tuotemerkki on minulle täysin vieras ja sitä kautta värivaihtoehdot, mut näillä mennään =D

Yhden tekniikan haluan nostaa ylös yli muiden nimittäin Sokeroinnin. Ja tää on sit ihan eri juttu kuin Katrin tekemä sokerointi ;)




Yllä olevassa kuvassa on vasemmalla mun tekemä violettisokerointi ja oikealla Satun tekemä meritähti-sokerointi. Älyttömän siisti! Sokerilla ei siis tarvitse täyttää koko kynttä.

ProNailsilla on tosi hienoja sävyjä niiden geeleissä. Erityisesti tykästyin pastellin sävyihin ja niistä ja sokerista loin tämän "vaahtokarkki-kynnen". 





Nyt mulla on se tilanne, että en malta oottaa, että saan omaa aikaa vauva-arjesta ja pääsen testailemaan uusi opittuja tekniikoita :) . 

Kiitos Satulle ja ProNailsille! *kumarrus*

Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti