perjantai 13. maaliskuuta 2015

2D, 3D ja Volume on tullut jäädäkseen!

Eli mistä puhutaan?

Ripsistä tietenkin!


Ripsipidennykset ovat tänäpäivänä jokaiselle enemmän tai vähemmän tuttu juttu. Ja kuten kauneudenhoitoala yleensäkin ovat ripsipidennyksetkin muuttuneet ja kehittyneet vuosien saatossa. 5-10 vuotta sitten suosittiin paksuja, pitkiä ja kovia ripsiä. Nyt trendi on kääntynyt päinvastaiseen suuntaan. Nyt kevyt, pehmeä ja tuuhea on POP. Toki klassisille pidennyksille on oma vannoutunut asiakaskuntansa.

Kävin päivittämässä omaa osaamistani Bremau Beautyn Anne Väisäsen pitämässä ripsikoulutuksessa. Koulutuksessa opin uusia tekniikoita sekä syventämään olemassa olevaa osaamistani. Lisäksi opin asioita joilla voi palvella asiakkaitani yksilöllisemmin ja yksikertaisesti sanottuna paremmin.

2D,3D ja Volume-ripsitekniikat mahdollistavat entisti runsaampien ja kevyempien ripsipidennysten tekemisen. Uusilla tekniikoilla voidaan asiakkaan ripset tuuhentaa 2- jopa 6 kertaisiksi mikä tarkoittaa "parhaimmillaan" 700 ripseä per silmä!!!! Versus perinteinen ripsipidennystekniikka: n. 100 ripseä.
Nämä uudet tekniikat mahdollistavat ripsien muotoilun niin että ne korostavat optimaalisesti asiakkaan parhaita puolia. HUIPPUA!



Koulutukseni alkoi tuhdilla teoriaosuudella. Käsittelimme työturvallisuutta, kävimme läpi materiaaleja ja niiden käyttöä sekä opiskelimme esteettistä puolta eli muoto-oppia ja miten asiakkaan omia piirteitä voidaan korostaa ja parantaa. Koulutuksessa opin Russian Volume Lashstylen sekä Hollywood Volume Lashstylen, mixin ja paljon muuta.

Teoriaosuuden jälkeen pääsin testailemaan Volumetekniikkaa paperille ja sitten mallille =D 





 Muutaman tunnin väkertämisen jälkeen maaliviiva jo häämötti ja tällaiset niistä sitten tuli. Äärettömän tuuheat mutta samalla aivan silkkisen pehmeät ripset. 
Ainoa miinus puoli näissä ripsissä klassisiin verrattuna on se, että näiden tekeminen on hitaampaa ja se näkyy luonnollisesti hinnassa mutta ovat kyllä sen arvoiset.


Lopuksi ripsiliima kuivatettiin Nanomist- laitteella, joka on sekin uutuus. Nanomistin käytön etuina on liiman kuivuminen samantien, jolloin käsittely ärsyttää vähemmän silmiä ja ihoa eikä ripsien kastumista tarvitse pelätä. Herkkäsilmäisille tämä on taivas, ei enää silmien ärsytystä heti ripsipidennysten laiton jälkeen.


Kokonaisuudessaan koulutus oli miellyttävä ja innoittava kokemus! En malta odottaa että pääsen tekemään satoja ripsiä näillä uusilla tekniikoilla =D

Tässä vielä toiset Volumet jotka tein. Nämä räpsyt saivat kaverikseen timantteja =D


Tässä vielä pidemmät Hollywood tyylillä tehdyt...


Näissä ripsissä taas timantti pomppasi kulmakarvoihin =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti