lauantai 25. huhtikuuta 2015

CND vaihtokoulutus - rok rok!


Hei

Tässä fiiliksiä CND vaihtokoulutuksesesta.

Shellacin tuotteita on tullut nyt kokeiltua ja testailtua muutaman kuukauden verran ja voin sinisilmin sanoa olevani tyytyväinen...suorastaan vaikuttunut.

Muutama sana Shellcin takana olevasta merkistä eli CNDstä. CND on maalman suurin kynsialan tuotevalmistaja ja koulutaja.CND on toiminut jos 30 vuotta. Yksi menestyksen salaisuus on tekijöiden hyvä koulutus. CND tätä pidetään tärkeänä asiana ja siitä kielii sekin että Shellacin käyttökoulutus on täysin ilmainen.

CNDn vaihtokoulutus tapahtu kahden hengen ryhmässä. Koulutus oli kaksi päiväinen. Ensimmäisenä pivänä käytiin läpi teoriaa ja toisena tehtiin kynnet alusta loppuun. Kouluttajana toimi CND uunituore, mutta kynsissä rautainen ammattilainen, Kynsikellarin Katja Vähäkuopus.

CNDllä on oma tyylinsä alustaa kynnet. Pääperiaatteena on asiakkaan oman kynnen suojeleminen. CNDllä on myöskin täysin liuotettavat rakennekynnet joiden teossa ei lainkaan viilata omaa kynttä! Katja kertoikin että sellaiset kynnet ovat erittäin hyvät lomalaisille ja morsiammille jotka haluavat ns. kertakäyttöiset kynnet.




Omista aikatauluista johtuen minulle tuli kynsien kanssa hoppu mutta Katjan avustuksella saatiin mallille ranskalainen tehtyä. Jälki ei ollut täyyyyysin virheetöntä. Ranskalaiset on siellä täällä esimerkiksi  :( ....Mutta siedettävää. 



 Tässä taas on minun ensimmäiset itsenäisen työskentelyn aikaansaannokset. Geelinä luonnollisesti CND ja koristelussa on Mosaicin Gelpaint, foil gel ja foil. 

Rok-rok!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti